TRANSPORT

0496 – 26 44 38    – info@cts-transport.be

Over ons

CTS startte in 2011 als een express  dienst in Kortrijk. 

Nadien werd dit CTS BVBA en waren we gevestigd in Deerlijk. Ondertussen bestaat het bedrijf al ruim 9 jaar en heeft het zich door zijn professionele service ontpopt tot een vaste waarde in de transport- en express wereld.

CTS biedt een ruime waaier aan diensten aan in de regio en ver buiten de grenzen: express- en distributiediensten en daarnaast ook personenvervoer.

U heeft een colli/volle vracht die van A naar B gebracht moet worden en u draagt de verantwoordelijkheid dat dit op tijd en ongeschonden aankomt? Daarvoor moet u op zoek naar een partner die deze zorg voor u uit handen neemt. Nu staat u voor een moeilijke keuze, want transportbedrijven zijn er immers in overvloed.

Bij Transport CTS bent u aan het juiste adres indien u op zoek bent naar een betrouwbare logistieke partner met een flexibele en oplossingsgerichte houding en dit tegen een concurentiële prijs.

Wij streven ernaar om een langdurige band op te bouwen met onze klanten. Dit doen we door mee te groeien en te investeren in functie van uw noden. Op die manier zijn wij er reeds meermaals in geslaagd om het volume per vracht te verhogen en zodoende een win-win situatie te creëren. Tevens zijn wij 24h/24h, 7d/7d bereikbaar en dit het ganse jaar door.

Wij beschikken over een wagenpark met tal van bestelwagens van diverse afmetingen en verschillende vrachtwagens, allemaal volgens de Europese normen. Gezien de materialen die jullie bij de firma behandelen, licht ik hieronder vooral de vrachtwagens toe.

Deze beschikken over minstens 1 van volgende kenmerken:

  • Een schuifzeil
  • Een schuifdak
  • Een laadbrug
  • Een hefdak
  • Een laadruimte van 7,5m , 9m en 13.35m

Al onze chauffeurs beschikken over een rijbewijs C of CE en zijn zowel Nederlands-, Frans- als Engelstalig.

Ik hoop u hierbij voldoende info verschaft te hebben over ons bedrijf en haar werking.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, mag u mij zeker contacteren op onderstaande contactgegevens.

Alvast bedankt voor uw interesse en deze kans